Pax fietstas

Aantal
Prijs excl. BTW

€ 207,18*

Levertijd

Indien beschikbaar, levertijd 1 - 3 dagen

stock.CusInfoText

Productnummer: 125413508
Productinformatie "Pax fietstas"
Productnummer 125413508

EEN GEWELDIGE ASSISTENT
Of het nu gaat om onze sportieve EHBO'ers op de fiets, de grote tocht of de dagelijkse rit naar de stad, PAX heeft de juiste fietstas voor jou.
Sportief en uiterst functioneel. De PAX fietstas L is de perfecte fietstas voor wie van praktisch houdt. Het robuuste materiaal in trendy look omsluit je apparatuur waterdicht en geeft zelfs stof geen kans. Met zijn grote opbergruimte en onze praktische snelsluiting is onze waterdichte PAX Fietstas L perfect geschikt om alle benodigde materialen voor de eerste hulp ruimtebesparend op te bergen en beschermd tegen alle invloeden van buitenaf.

PRAKTISCH ONTWERP
Met zijn grote opbergruimte en onze praktische snelsluiting is onze waterdichte Pax Fietstas L perfect om alle benodigde materialen voor de eerste levering op een ruimtebesparende en beschermde manier op te bergen tegen alle invloeden van buitenaf. Door de robuuste ritsen is ook een frontale ingreep in de tas mogelijk. Met onze PAX binnenzakken en modules kan hij naar uw individuele wensen worden uitgerust. Onze helderziende binnenzakken van Pax hebben een veilige grip aan de binnenkant. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd dankzij de snelle en gemakkelijk te openen sluiting en de sluiting met klittenband en zachte stroken aan de binnenkant. De robuuste ritsen bieden ook frontale toegang tot de tas. Het kan naar uw individuele wensen worden uitgerust met onze PAX-binnenzakken en -modules. Onze PAX transparante binnenzakken vinden een veilige houvast aan de binnenkant. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd dankzij het snelle en gemakkelijke vergrendelingssysteem en de sluiting met klittenband en fleecestrips aan de binnenkant.

VEELZIJDIG GEBRUIK
Het ontwerp van de tas maakt het gebruik aan beide zijden van de rekken mogelijk. Onze fietstassen zijn uitgerust met een universeel bevestigingssysteem en kunnen aan bijna elk fietsenrek worden bevestigd. Uiteraard kunt u onze fietstas ook gebruiken voor uw dagelijkse rit naar kantoor, universiteit of platteland. Uw notebook vindt net zoveel ruimte en veilige plaats als uw mappen of picknickspullen. Dankzij onze Quick-Lock-bevestigingen kunt u alle modellen met slechts één handgreep uit het rek verwijderen en opnieuw bevestigen. Met onze PAX Comfort-schouderbanden kunt u uw tas comfortabel op uw rug dragen wanneer u uw reis te voet voortzet.

De PAX Set binnenzakjes 3 - gelast is al bij de levering inbegrepen.

Verkrijgbaar in geel of rood.

Fabrikant: X-cen-tek
Merknaam: Pax
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 125413508
Fabrikant: X-cen-tek
Merknaam: Pax
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 125413508
Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.