DAX Alcogel 85 handontsmetting 150 ml

Ref. 106321

€ 3,55

DAX ALCOGEL zorgt voor een goede handontsmetting zonder water.
DAX ALCOGEL doodt alle bacteriën en verwijdert micro-organismen die op de handen blijven zitten.
DAX ALCOGEL ook werkzaam bij virussen en schimmels.
DAX ALCOGEL ontsmet grondig en snel.
DAX ALCOGEL handontsmetting is een heldere, kleurloze en niet-geparfumeerde gel die men zeer gemakkelijk op de handen kan uitstrijken. De gel bevat dus geen geur-, kleur- of andere allergene stoffen
DAX ALCOGEL is niet kleverig, ook niet na veelvuldig gebruik.
DAX ALCOGEL geeft een fris gevoel bij gebruik.
DAX ALCOGEL droogt de handen niet uit, maar hydrateert ze. De huid verdraagt de gel zeer goed.
DAX ALCOGEL bevat 85% gedenatureerde alcohol (ethanol) en glycerine waardoor de handen niet uitdrogen.

Gebruik : Voor een goede handontsmetting wrijft u de handen, polsen en eventueel onderarmen in met een kleine hoeveelheid ALCOGEL. Breng de gel aan op droge en schone handen en wrijf daarna in volgens de juiste techniek. Daarna de handen even aan de lucht laten drogen.

extra informatie

Beschrijving

DAX ALCOGEL zorgt voor een goede handontsmetting zonder water. DAX ALCOGEL doodt alle bacteriën en verwijdert micro-organismen die op de handen blijven zitten. DAX ALCOGEL ook werkzaam bij virussen en schimmels. DAX ALCOGEL ontsmet grondig en snel. DAX ALCOGEL handontsmetting is een heldere, kleurloze en niet-geparfumeerde gel die men zeer gemakkelijk op de handen kan uitstrijken. De gel bevat dus geen geur-, kleur- of andere allergene stoffen DAX ALCOGEL is niet kleverig, ook niet na veelvuldig gebruik. DAX ALCOGEL geeft een fris gevoel bij gebruik. DAX ALCOGEL droogt de handen niet uit, maar hydrateert ze. De huid verdraagt de gel zeer goed. DAX ALCOGEL bevat 85% gedenatureerde alcohol (ethanol) en glycerine waardoor de handen niet uitdrogen. Gebruik : Voor een goede handontsmetting wrijft u de handen, polsen en eventueel onderarmen in met een kleine hoeveelheid ALCOGEL. Breng de gel aan op droge en schone handen en wrijf daarna in volgens de juiste techniek. Daarna de handen even aan de lucht laten drogen.

Verzendinfo

Gratis verzending:
binnen België : vanaf € 75
buiten België : vanaf € 100