Traumaverband abdominale en grote wonden

Ref. TRAZABD

€ 14,70

Traumazwachtel voor abdominale en grote wondoppervlakten

extra informatie

Beschrijving

Voor abdominale/ grote wondoppervlakten  

Deze Emergency Bandage is ontwikkeld om een verscheidenheid aan grote wonden te behandelen. Voor borstverwondingen en situaties waarin blootgestelde organen dienen te worden afgedekt is dit verband uitermate geschikt.

Naast een aantal unieke en innovatieve eigenschappen waarover de Emergency Bandage modellen beschikken, beschikt dit verband over een laag folie van 40 x 40 cm dat de wond vochtig houdt en verkleving met de wond voorkomt. Tevens zorgt de folie voor een koelend effect.

Het folie dat aan vier zijden van het kompres is bevestigd kan eenvoudig worden verwijderd indien het gebruik hiervan niet gewenst is. Ook beschikt dit traumaverband over de geïntegreerde gepatenteerde drukklem die voor extra druk op de wond zorgt. Het sluitingsmechanisme zorgt voor een eenvoudige sluiting, maar kan ook worden gebruikt voor het toepassen van additionele druk. Andere unieke kenmerken zijn de Stop & GO functie en de lus voor zelfapplicatie

Specificaties

Omschrijving: Traumazwachtel voor abdominale/ grote wondoppervlakten

Kleur: Wit Afmeting: 450 x 25 cm (zwachtel), 30 x 30 cm (kompres)

Productomschrijving:   30 x 30 cm niet klevend steriel kompres, gestikt op 450 x 25 cm elastisch geweven katoen met een lus voor zelfapplicatie, drukklem, sluitingsmechanisme, Stop & Go functie en 40 x 40 cm niet klevend folie.

Verpakking: Dubbel vacuüm verpakt; de buitenverpakking heeft aan elke zijde scheurranden voor eenvoudige opening.

Verzendinfo

Gratis verzending:
binnen België : vanaf € 75
buiten België : vanaf € 100