Suprasorb F 10cmx10m

Ref. 20468

€ 40,26

Soepele, elastische polyurethaanfilm die lijkt op huid, uitzonderlijk dun en doorzichtig. Voor postoperatieve wondverzorging, voor oppervlakkige wonden met lichte exsudatie.
Tevens ter bescherming van het nieuw gevormde epitheelweefsel bij wonden die vochtig worden gehouden totdat ze volledig zijn geheeld, zoals beenulcera in de helingsfase.

* ondoordringbaar voor water en ziektekiemen
* waterdampdoorlatend (geen verweking)
* maakt baden en douchen mogelijk (revalidatie onder water)
* doorzichtig, (de wonde, een canule of een katheter kan visueel worden geïnspecteerd)
* gemakkelijk aan te brengen
* gemakkelijk te verwijderen (geen resten)

De film kan vanwege de betrouwbare hechting en de huidvriendelijkheid gedurende langere tijd worden gedragen :

* zuinig qua tijd en product
* comfort voor de patiënt
* vermindert de infectierisico's door uitwendige besmetting

extra informatie

Beschrijving

Soepele, elastische polyurethaanfilm die lijkt op huid, uitzonderlijk dun en doorzichtig. Voor postoperatieve wondverzorging, voor oppervlakkige wonden met lichte exsudatie. Tevens ter bescherming van het nieuw gevormde epitheelweefsel bij wonden die vochtig worden gehouden totdat ze volledig zijn geheeld, zoals beenulcera in de helingsfase. * ondoordringbaar voor water en ziektekiemen * waterdampdoorlatend (geen verweking) * maakt baden en douchen mogelijk (revalidatie onder water) * doorzichtig, (de wonde, een canule of een katheter kan visueel worden geïnspecteerd) * gemakkelijk aan te brengen * gemakkelijk te verwijderen (geen resten) De film kan vanwege de betrouwbare hechting en de huidvriendelijkheid gedurende langere tijd worden gedragen : * zuinig qua tijd en product * comfort voor de patiënt * vermindert de infectierisico's door uitwendige besmetting

Verzendinfo

Gratis verzending:
binnen België : vanaf € 75
buiten België : vanaf € 100