TG FIX B netverband pols/hand/voet 25m

Ref. 24251

€ 5,95

verschillende vingers, hand, voet-----
grofmazig, zeer elastisch, voor snelle en gemakkelijke fixatie van alle soorten wondverbanden, tevens voor het aanbrengen van occlusiefolie
vormt zich soepel en zonder plooien naar elke lichaamsvorm, knelt niet
men voelt nauwelijks dat men het draagt
kan op iedere plaats worden ingeknipt zonder dat het zal uitscheuren
laddervrij
Voor wondinspectie en verbandwisseling is het meestal voldoende om het buisverband even op te tillen of op te rollen. Om deze reden is het ook zeer geschikt voor thuiszorg.

Gemaakt van dunne rubberdraad en gerimpeld garen
bi-elastisch
71% polyamide, 29% elastodieen, vrij van optische bleekmiddelen
kan worden gewassen en gesteriliseerd (A 121°C).

extra informatie

Beschrijving

verschillende vingers, hand, voet----- grofmazig, zeer elastisch, voor snelle en gemakkelijke fixatie van alle soorten wondverbanden, tevens voor het aanbrengen van occlusiefolie vormt zich soepel en zonder plooien naar elke lichaamsvorm, knelt niet men voelt nauwelijks dat men het draagt kan op iedere plaats worden ingeknipt zonder dat het zal uitscheuren laddervrij Voor wondinspectie en verbandwisseling is het meestal voldoende om het buisverband even op te tillen of op te rollen. Om deze reden is het ook zeer geschikt voor thuiszorg. Gemaakt van dunne rubberdraad en gerimpeld garen bi-elastisch 71% polyamide, 29% elastodieen, vrij van optische bleekmiddelen kan worden gewassen en gesteriliseerd (A 121°C).

Verzendinfo

Gratis verzending:
binnen België : vanaf € 75
buiten België : vanaf € 100