Umonium neutralis spray 500ml

Ref. 12608

€ 15,00

UMONIUM38 Neutralis is geschikt voor medische schalen (die niet in rechtstreeks contact komen met voeding). Het wordt gebruikt in plaats van traditioneel detergent en garandeert een doeltreffende desinfectie van de toestellen die worden behandeld, ongeacht of ze gemaakt zijn uit glasvezel, polycarbonaat, latex of enig ander fragiel materiaal.

extra informatie

Beschrijving

TOEPASSINGEN
 Geurloos en kleurloos desinfecterend middel voor de oppervlakken van niet-invasieve medische apparaten en desinfectie van invasieve medische apparaten

EIGENSCHAPPEN
- Desinfecterend middel met activiteit in een breed spectrum (bacteriedodend, schimmeldodend, mycobacteriedodend en virusdodend)
- Desinfectiesnelheid: ten minste 10 min.
-Gemaakt zonder kleuren of smaak
- Vrij van aldehyden
- Biologisch afbreekbaar
- Doeltreffend wanneer er organische stoffen aanwezig zijn
- Zeer licht giftig (LD 50oraal, rat: > 2000 mg/kg)

GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Voorafgaande desinfectie:
Bereid een 0,5% oplossing (25 ml in elke 5 liter water: d.w.z. één dosis uit de 1 liter-fles of één duw op de pomp van de 5 liter-fles), meng, schrob, was en spoel met drinkwater.

Desinfectie: Bereid een 2,5% oplossing (25 ml in 1 liter water) en dompel het te desinfecteren materiaal onder of breng het aan op het oppervlak met een vochtige doek. Laat gedurende ten minste 10 minuten inwerken. Niet spoelen met drinkwater tenzij noodzakelijk, laten drogen.

Verzendinfo

Gratis verzending:
binnen België : vanaf € 75
buiten België : vanaf € 100