Wound & eye wash 50 ml

Ref. WEW-50

€ 11,25

Wound & Eye wash is een zoutoplossing die actief blijft tot de laatste druppel. Ze bevat 0,9% Natrium chloride, dezelfde concentratie als in ons lichaam. Dit betekent dat de oplossing niet prikt. De oplossing zit in een slim-ontwikkelde spuitbus (BAG-IN-CAN), die niet alleen in iedere mogelijke positie kan worden gebruikt, maar ook nooit druk verliest.
Bij Wound & Eye wash wordt het drijfgas appart gehouden van de zoutoplossing en is niet verloren. Bijgevolg is er altijd voldoende druk in de spuitbus, tot de laatste druppel.

extra informatie

Beschrijving

Wound & Eye wash is een zoutoplossing die actief blijft tot de laatste druppel. Ze bevat 0,9% Natrium chloride, dezelfde concentratie als in ons lichaam. Dit betekent dat de oplossing niet prikt. De oplossing zit in een slim-ontwikkelde spuitbus (BAG-IN-CAN), die niet alleen in iedere mogelijke positie kan worden gebruikt, maar ook nooit druk verliest. Bij Wound & Eye wash wordt het drijfgas appart gehouden van de zoutoplossing en is niet verloren. Bijgevolg is er altijd voldoende druk in de spuitbus, tot de laatste druppel.

Verzendinfo

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan 7,5 Euro (BTW excl.)
Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan 14 Euro (BTW excl.)

Gratis verzending:
binnen België : vanaf € 75
buiten België : vanaf € 100