Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Covarmed is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van alle EHBO materiaal.

Wij bieden een onberispelijke service en staan u bij met deskundige informatie en advies i.v.m. Eerste Hulp.

We beschikken over een uitgebreid gamma aan verbandmateriaal, oogspoelingen, draagberries, brandwondenverzorging en reanimatiemateriaal, naast een ruim aanbod aan verbandkoffers en apotheekkasten. Ook brandwerende dekens, rolstoelen, defibrillatoren (AED toestellen) vindt u in ons gamma terug.

Uw persoonlijke koffer met geïndividualiseerde inhoud behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we u een onderhoudscontract naar wens aanbieden zodat uw EHBO-uitrusting ten allen tijde in orde is.

Indien u nog vragen heeft of een bezoek wenst, aarzel niet contact op te nemen. Samen met u zorgen we voor de beste oplossing!

 

HISTORIEK

Covarmed bestaat reeds meer dan 30 jaar. In 2011 werd het bedrijf overgenomen door apotheker Dominic Flament en vanaf dan beschikken we ook over een eigen apotheek. Kort daarna werd het bedrijf overgebracht naar een nieuw en ruimer gebouw in Waregem.

Dankzij een gestage groei en bijhorende personeelsuitbreiding werd ook dit gebouw al gauw te klein. In juli 2016 gebeurt de verhuis naar ons huidig gebouw in Kortrijk. Een extra troef hierbij is dat ook onze apotheek naar deze locatie kon verhuizen. Dit gebouw biedt ons een moderne werkplek die past bij onze bedrijfsbehoeften en is daarmee in overeenstemming met onze identiteit en toekomstvisie. Dit is een pand waar we u met plezier kunnen ontvangen! 

OPENINGSUREN

van 8u30 - 12u

van 13u30 - 17u

Of op afspraak

Ligging

 

Doenaertstraat 11, 8510 Marke (Kortrijk)

 
Doenaert - Titularis: Lieven Debusseré
BTW BE0835154657 - APB 342207

Doenaertstraat 11, 8510 Kortrijk ( Marke)