Covascan, wij maken uw EHBO-koffer slim!

Covarmed zet vanaf 8/02/2024 een belangrijke stap naar een slimme EHBO-koffer met de lancering van Covascan!
Dit online platform laat de preventieadviseur toe om in real-time zicht te hebben op de gebeurde ongevallen, de verbruikte EHBO materialen, biedt de mogelijkheid om statistieken op te maken én een volledig overzicht te hebben van elke EHBO-koffer en/of AED-toestel.

Hoe werkt het
Vandaag wordt in de meeste EHBO lokalen of EHBO koffers een ongevallenregistratieformulier voorzien. Dit formulier dient ingevuld te worden bij een arbeidsongeval en moet in principe tot bij de preventieadviseur geraken. Uit ervaring weten we echter dat deze nooit of vaak veel te laat tot bij u komt waardoor u achterop de feiten loopt. 
 Niet met Covascan! 
Covarmed voorziet elke EHBO koffer van een unieke QR code, deze code wordt bij een arbeidsongeval gescand waarbij de medewerker terecht komt op een online invulformulier (geen app nodig!) In dit online invulformulier (instelbaar volgens uw wensen) vult de betrokkene de gevraagde gegevens in en na het verzenden van dit formulier krijgt u een mail met de melding dat er een nieuw arbeidsongevallenregistratie is. Via uw persoonlijk platform heeft u toegang tot alle arbeidsongevallen, kan u de details inkijken maar evengoed eenvoudig statistieken trekken, per koffer/entiteit enz… Daarnaast heeft dit online platform u ook een zicht op alle EHBO koffers en AED toestellen in omloop, mét locatie.
Voordelen voor elke preventieadviseur:
- Gemakkelijk in gebruik voor zowel u als de gekwetste medewerker
- Het invulformulier wordt ingesteld volgens uw noden
- Rapporteren wordt een stuk eenvoudiger
- Overzicht, IN 1 KLIK, van de arbeidsongevallen in uw bedrijf, zelfs wanneer u niet ter plaatse bent
- Maak eenvoudig rapportages over de arbeidsongevallen
- Beheer uw EHBO koffers en AED toestellen online
- Alle data snel op 1 plaats, ook al werkt u met verschillende fysieke entiteiten