Wervelplank BaXstrap

Aantal
Prijs excl. BTW

€ 389,00*

Levertijd

Indien beschikbaar, levertijd 1 - 3 dagen

stock.CusInfoText

Productnummer: 982500
Productinformatie "Wervelplank BaXstrap"
Productnummer 982500
De BaXstrap Immobilisatieplank van Laerdal biedt de hoogste kwaliteit en comfortabelste zorg voor patiënten die spoedeisende zorg van de wervelkolom nodig hebben. De BaXstrap Immobilisatieplank is een van de lichtste en stevigste planken op de markt en zorgt dat zorgverleners voorbereid zijn op elke situatie.
Fabrikant: Laerdal
Merknaam: BaXstrap
Producttype: Evacuatie & immobilisatie
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 982500
Fabrikant: Laerdal
Merknaam: BaXstrap
Producttype: Evacuatie & immobilisatie
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 982500
Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Bijhorende producten

Spider riemen voor BaXstrap
Riemenset voor gebruik in combinatie met een wervelplank. Geheel verstelbare riemen met velcro strips voor lengte- en breedteverstelling. Kan eventueel ook worden gebruikt met een schepbrancard. Machine wasbaar.

 119,00

Hoofdimmobilisatie Speedblocks
De Speedblocks Head Immobilizer is duurzaam en levert hoge prestaties, maar heeft de prijs van een wegwerpoplossing. De SpeedBlocks worden volgens een vierstappenplan aangebracht, hebben een uniek blokkensysteem voor alle hoofdvormen en blessureposities en geven vrije ruimte rond de oren van de patiënt voor een betere communicatie en diagnose. Eigenschappen: - Inklikbare blokken - Blokken schuiven voor afstelling - Ruime bijstelling in de breedte - De hoofdbanden zijn bevestigd aan de bovenkant van de blokken - Voorgevormde blokken - Eenvoudig open ontwerp - Velcro -vrije reinigbare basis met uitlijnblokken van schuim voor eenmalig gebruik - Universele basis - Transparant voor röntgenstralen - Te gebruiken tijdens een CT & MRI scan Voordelen: - Snelle en gemakkelijke plaatsing - Stabiliteit van de patiënt Aanpassingen kunnen gedaan worden met een geringe kans op beweging van het hoofd Kan het hoofd spalken in de aangetroffen toestand Geschikt voor alle hoofdvormen en -posities - Past bij bijna alle helmen (gebruiken met tape) - Snelle toegang Kan op elk moment worden geplaatst en verwijderd Gemakkelijk pas te maken Ongevoelig voor regen of temperatuur - Wordt aangepast aan de patiënt (geschikt voor patiënten van 2 jaar en ouder) - Goede en eenvoudige toegang tot de patiënt (Minder beklemmend rond het hoofd, de nek, het gezicht en de oren) - Eenvoudige reiniging en ontsmetting, kostenverlagend - Kan gebruikt worden met de meeste immobilisatieplanken

 159,00

Spider riemen pediatrie
RSP paediatric straps voor spinal board Het RSP systeem maakt het mogelijk om kinderen op een eenvoudige en veilig manier te immobilizeren op een spinal boardFixatie gebeurt door middel van zelfhechtende strips die voorzien zijn van een kleurcode wat het gebruikVolledig X-ray compatibel

 104,74

Padding set uitbreiding - pediatrie
Deze padding set wordt gebruikt om bepaalde lichaamsdelen van een klein slachtoffer (kind) op zijn plaats te houden tijdens het verplaatse op een brancard of stretcher.

 138,00

Padding set
Deze padding set wordt gebruikt om bepaalde lichaamsdelen van een slachtoffer op zijn plaats te houden tijdens het verplaatsen op een brancard of stretcher.

 290,00