Wasserkuppe L-ST-FT2

De grootste van alle Wasserkuppe rugzakkenDeze Wasserkuppe is de grote jongen: hij biedt je drie zijzakken en twee voorzakken.

Materiaal
Kleur
Aantal
Prijs excl. BTW

€ 555,90*

Levertijd

Indien beschikbaar, levertijd 1 - 3 dagen

stock.CusInfoText

Productnummer: 200190301
Productinformatie "Wasserkuppe L-ST-FT2"
Productnummer 200190301

De grootste van alle Wasserkuppe rugzakken

Deze Wasserkuppe is de grote jongen: hij biedt je drie zijzakken en twee voorzakken. Je kunt deze Wasserkuppe als 2-rugzaksysteem gebruiken en overzichtelijk en variabel organiseren. Het is POS-compatibel en u kiest uit verschillende materialen. Optioneel kunt u kiezen welke middenscheiding en binnenzakjes u wilt bestellen.

Plat opbergvak voor halskraag en documenten

Aan de voorzijde van de Wasserkuppe L-ST-FT2 hebben we een zeer lang, plat compartiment geïntegreerd waarin u een halskraagkunt plaatsen. Achter dit vak heb je via een rits aan de zijkant toegang tot het aparte documentenvak.

Veelzijdig hoofdcompartiment met rubberen lussen

Het hoofdcompartiment van deze rugzak is uiterst veelzijdig. U kunt de PAX-binnentasjes vrij en gemakkelijk in dit compartimentplaatsen. De klittenband aan de binnenkant van de achterkant houdt ze stevig op hun plaats. Rondom het hoofdcompartiment hebben we brede rubberen bandlussen bevestigd. Hiermee kunt u bijvoorbeeld maskers opbergen. Indien nodig kunt u de rubberen bandlussen verwijderen of vervangen. In combinatie met de optioneel verkrijgbare binnenzakjes, die eveneens kleur gemarkeerd zijn, helpt dit bij het implementeren van een optimale organisatie binnen uw rugzak.

Drie kleine zijtassen voor een snel toegankelijk materiaal

In de drie zijvakken kunt u bijvoorbeeld een stethoscoop, verband of naaldencontainer opbergen voor snelle toegang. Je hoeft de rugzak niet te openen voor kleine dingen en beschermt zo de binnenkant tegen vuil. Het is erg handig en verlaagt de schoonmaakkosten.

Twee fronttassen zorgen voor extra veel opbergruimte

Hier kun je echt wat spullen in kwijt: De PAX Wasserkuppe L-ST-FT2 heeft twee grote voorzakken. Het bovenste voorvak van de noodrugzak heeft lussen aan de binnenkant van het opbergvak en aan de zijkanten. Hier kunt u bijvoorbeeld diagnosemateriaal opbergen of twee FT Pax binnenzakken. Het onderste voorvak is uitgerust met vier lussen voor infusiesvloeistoffen van bvb 500 ml. De overige lussen kunnen dan weer gebruikte worden voor andere infusiesystemen / toebehoren. Je kunt beide voorzakken combineren met het PAX Organizing System (POS) met de PAX modules XL of kleiner (Ampoule Holder, Intubation, Infusion).

Een goed doordacht ontwerp

U kunt uw PAX Wasserkuppe zijwaarts of in de lengte dragen, aangezien we hem twee handgrepen hebben gegeven. De handgrepen zijn eenvoudig te desinfecteren en direct terug te vinden dankzij de opvallende kleur. De schouderbanden kunnen eraf gehaald worden en vervangen worden als ze door regelmatig gebruik vies of beschadigd zijn. De tas is voorzien van voetjes, zodat je je rugzak neer kan zetten waar u wil.

Onmiskenbaar: reflecterende strips aan 5 zijden

Veilig is veilig: daarom voorzien we de Wasserkuppe aan 5 zijden van reflecterende strips. Samen met de PAX-driehoek aan de voorkant en aan de achterkant is er een onmiskenbaar waarschuwingseffect.

Eigenschappen

  • Afmetingen: 57 x54 x 33 cm
  • Volume: 100 liter
  • Gewicht: 4 kg

Fabrikant: X-cen-tek
Merknaam: Pax
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 200190301
Fabrikant: X-cen-tek
Merknaam: Pax
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 200190301
Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Bijbehorende producten

Pax middenwand infuus/intubatie voor Wasserkuppe
Optionele tussenwand voor het overzichtelijk opbergen van infuus- en intubatie materiaal. Voor gebruik in Wasserkuppe-tassen.

 58,12

Pax middenwand voor Wasserkuppe
Optionele tussenwand voor het overzichtelijk opbergen van infuus- en ander materiaal. Voor gebruik in Wasserkuppe-tassen.

 52,37