Pax POM urgentiepaneel

Dit Mobiele Tassenpaneel Voor Patiëntenzorg Kan Direct Aan Tentstangen, Voertuigdeuren Of Aan De Los Verkrijgbare Standaard Worden Bevestigd.

Maat
Aantal
Prijs excl. BTW

€ 607,25*

Levertijd

Indien beschikbaar, levertijd 1 - 3 dagen

stock.CusInfoText

Productnummer: 102240201
Productinformatie "Pax POM urgentiepaneel"
Productnummer 102240201
UITROLLEN EN GAAN Dit mobiele tassenpaneel voor patiëntenzorg kan direct aan tentstangen, voertuigdeuren of aan de los verkrijgbare standaard worden bevestigd. De doorzichtige tassen kunnen afzonderlijk worden verwijderd en de velcro-hoes kan open blijven. Voor transport kunt u het gevulde POM EHBO-paneel voor noodgevallen in elkaar rollen en in de bijbehorende transporttas verpakken. ENKEL ROND, MAAR MET DOEL Nadat u uw compacte behandelgebied voor patiënten heeft opgezet, hangt u het paneel gewoon op. Hiervoor hebben we twee verstelbare riemlussen aan de boven- en onderkant van het EHBO-noodtoevoerpaneel bevestigd. Deze worden snel geopend en gesloten door middel van klikgespen. Of u kunt het paneel ophangen via de twee gestanste oogjes. Je kunt de riemen aan de boven- en onderkant van het paneel gebruiken voor stabiliteit. Maar dat is niet genoeg kracht voor ons - daarom hebben we glasvezelstaven verwerkt boven elke rij doorzichtige tassen. MOBIELE DUIDELIJKE ZAKKEN Ons POM EHBO-paneel voor noodgevallen M heeft 4 rijen zakken. Alle tassen kunnen afzonderlijk worden losgemaakt. Hierdoor kunnen ze voor elke patiënt afzonderlijk worden gebruikt (bijvoorbeeld in het geval van een MCI). In de vakjes voor visitekaartjes aan de voorkant kunt u uw eigen labels / informatie plaatsen. Alle doorzichtige tassen zijn verstevigd. De hoes met klittenbandopening heeft een handvat aan de bovenkant. Met de elastische verbinding aan de voorkant kun je gemakkelijk in de tas reiken zonder deze te beschadigen. VOLLEDIG OPROLLEN EN VEILIG VERPAKKEN Het POM First Aid Emergency Supply Panel kan ook worden opgevouwen als het vol is. Het kan worden gesloten met de extern bevestigde klikgespen en verpakt in de bijbehorende transporttas (meegeleverd). We hebben de transporttas voorzien van 3 comfortabele handvatten en een dubbel gevoerde ritssluiting. De ritssluiting loopt diagonaal aan de zijkanten van de tas. U realiseert zich: dit loont bij het inpakken.
Maat: Large (160 x 70 x 10 cm)
Producttype: Inrichting
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 102240201
Maat: Large (160 x 70 x 10 cm)
Producttype: Inrichting
Keuzehulp: Producten voor professionelen
Productnummer: 102240201
Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Pax POM stand

Pax POM stand
Deze stand is in een mum van tijd opgebouwd. Bevestig dan eenvoudig uw POM EHBO-noodtoevoerpaneel aan de dwarsbalk met de riemlussen. Als alternatief kunt u het paneel ook via de oogjes aan de haken aan de dwarsstang hangen. De brede voet zorgt voor stabiliteit van de standaard. Na gebruik, breek de standaard af en stop hem terug in de meegeleverde beschermende tas.

 355,18