Cederroth eye-wash 235 ml per stuk

Ref. 7221

€ 13,82

Cederroth oogspoeling in mini fles van 235ml. Steriele neutraliserende oplossing.
Rijkelijke spoeling van het oog
Het is van belang om vooral de eerste seconden na een ongeval rijkelijk te spoelen.
De oogdouche van Cederroth geeft dan ook een rijkelijke hoeveelheid vloeistof. De oogbad van de flacon stuurt de vloeistof in de richting van het oog, teneinde onnodige verspilling van de vloeistof te voorkomen.

Oogbad met stofcap
De geïntegreerde stofbescherming houdt de oogbad schoon en netjes. De stofbescherming doet tevens dienst als openingsmechanisme.

Neutralisering van de pH-waarde
De gebufferde spoelvloeistof in de oogdouche van Cederroth heeft een neutraliserende werking op spatten van zuren en basen, terwijl de gevaarlijke substanties tegelijkertijd worden verdund en wegggespoeld.

extra informatie

Beschrijving

Cederroth oogspoeling in mini fles van 235ml. Steriele neutraliserende oplossing. Rijkelijke spoeling van het oog Het is van belang om vooral de eerste seconden na een ongeval rijkelijk te spoelen. De oogdouche van Cederroth geeft dan ook een rijkelijke hoeveelheid vloeistof. De oogbad van de flacon stuurt de vloeistof in de richting van het oog, teneinde onnodige verspilling van de vloeistof te voorkomen. Oogbad met stofcap De geïntegreerde stofbescherming houdt de oogbad schoon en netjes. De stofbescherming doet tevens dienst als openingsmechanisme. Neutralisering van de pH-waarde De gebufferde spoelvloeistof in de oogdouche van Cederroth heeft een neutraliserende werking op spatten van zuren en basen, terwijl de gevaarlijke substanties tegelijkertijd worden verdund en wegggespoeld.

Verzendinfo

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan 7,5 Euro (BTW excl.)
Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan 14 Euro (BTW excl.)

Gratis verzending:
binnen België : vanaf € 75
buiten België : vanaf € 100