Plum oogspoelstation

1x NaCl 500ml, 1x PH neutral 200ml

Aantal
Prijs excl. BTW

€ 77,90*

Levertijd

Indien beschikbaar, levertijd 1 - 3 dagen

stock.CusInfoText

Productnummer: PLU0045
Productinformatie "Plum oogspoelstation"
Productnummer PLU0045
1x NaCl 500ml, 1x PH neutral 200ml
Fabrikant: Plum
Merknaam: Plum
Producttype: Oogletsels
Productnummer: PLU0045
Fabrikant: Plum
Merknaam: Plum
Producttype: Oogletsels
Productnummer: PLU0045
Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.Oogspoelflessen

Burn Out 250ml
Plum Burn Out is een spray brandblusser en een praktische aanvulling op een reguliere brandblusser. De spuitfles is gemakkelijk mee te nemen en bevat een anorganische vloeistof op waterbasis die zorgt voor een unieke brandbeveiliging. Bovendien heeft het een van de sterkste milieuprofielen die momenteel op de markt zijn. Plum BurnOut is bedoeld voor snelle hulp tijdens de eerste fasen van het blussen, gebruikt door brandwachten (industrie), beveiligers, maar ook in woningen, restaurants, stacaravans en caravans, eigenlijk elke plaats waar eerst een kleine brandblusser kan worden gebruikt en de brand kan blussen. Il peut être monté sur un support mural et convient pour le bois, le papier et les tissus.Plum BurnOut est très efficace, dispose d’une fantastique protection contre la rallummage et peut être utilisé en toute sécurité. KENMERKEN* Milieuneutrale vloeistof (pH 7,5)* Vrij van PFAS en oppervlakteactieve stoffen* Hoge EC 50-score (effectconcentratie die het bacteriegehalte na gebruik meet – % hoog goed, laag slecht) Zeewater 21% / Meerwater 41%* Niet giftig* Brandklasse A* Goed onderdrukkend effect* Leegt in 20 seconden en heeft een bereik van 2 meter

 33,36

Plum pH neutral
pH Neutral is een doeltreffende fosfaatbuffer, die een neutraliserende werking heeft bij zuren en een groot aantal alkalische substanties. Deze oplossing is een EHBO-hulpmiddel voor het spoelen van de ogen met een spoeltijd van 2 minuten. Het product is voorzien van een ergonomisch gevormde oogschaal en maakt een gelijkmatige en zachte sproeistraal mogelijk. De fles moet bij het spoelen licht ingedrukt worden. Er is ook een DUO-uitvoering verkrijgbaar met een opzetstuk waarmee beide ogen gelijktijdig gespoeld kunnen worden, voor werkomstandigheden met een bijzonder hoog risico. Voor gebruik op de huid is een fles van 1000 ml met speciale sproeikop leverbaar. Het gaat om een medisch hulpmiddel volgens EU-richtlijn 93/42/EEG. Er is een veiligheidsinformatieblad verkrijgbaar. Toepassingsgebied Doel van het spoelen met pH Neutral is om de pH-waarde zo snel mogelijk weer op een veilig niveau te krijgen, als zuren of alkalische stoffen in contact gekomen zijn met het oog of de huid. Houd er rekening mee, dat bij spoelen met gewoon water of 0,9% natriumchlorideoplossing slechts een verdunnings- en spoeleffect bereikt wordt. Dan zijn grotere hoeveelheden en langere spoeltijden nodig (zie ook grafiek neutraliserend effect). Verdere documentatie over de doeltreffende werking van pH Neutral stellen we graag ter beschikking op aanvraag. Wij bevelen aan om na het spoelen met pH Neutral het spoelen voort te zetten met Plum oogspoeloplossing met 0,9% natriumchlorideoplossing. Let op: raadpleeg bij oogletsel altijd een arts.

 15,46

Plum eye-wash
Inhoud: 200 ml
Plum oogspoelflessen bevatten een steriele 0,9% natriumchlorideoplossing, die overeenkomt met het natuurlijke zoutgehalte van het oog. De isotone vloeistof wordt goed verdragen en is een EHBO hulpmiddel voor het spoelen van de ogen. Het product is voorzien van een ergonomisch gevormde oogschaal en maakt een gelijkmatige en zachte sproeistraal mogelijk. De fles moet bij het spoelen licht ingedrukt worden. Er is ook een DUO-uitvoering verkrijgbaar met een opzetstuk waarmee beide ogen gelijktijdig gespoeld kunnen worden, voor werkomstandigheden met een bijzonder hoog risico. Het gaat om een medisch hulpmiddel volgens EU-richtlijn 93/42/EEG. Er is een veiligheidsinformatieblad verkrijgbaarToepassingsgebied Plum oogspoeling wordt ingezet voor het verwijderen en wegspoelen van vreemde voorwerpen of deeltjes bij mechanische verwondingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld metaal- of houtsplinters, vuil, stof of chemicaliën (zoals oliën en oplosmiddelen). Onmiddellijk spoelen verhindert dat vreemde deeltjes zich vastzetten in het oog, waardoor zware oogschade voorkomen kan worden. Bij gevaar voor etsing van het oog door zuren en alkalische stoffen wordt onze pH-neutrale steriele spoeloplossing met 4,9% fosfaatbufferoplossing (productspecificatie verkrijgbaar) aanbevolen. Hiermee kan een neutraliserend effect bereikt worden. De Plum oogspoeloplossing wordt ook aanbevolen ter voortzetting van het spoelen na gebruik van pH Neutral. Let op: raadpleeg bij oogletsel altijd een arts.

 11,28