Arnigel 45 gr

Arnigel 45 gr

Aantal
Prijs excl. BTW

€ 8,75*

Levertijd

Indien beschikbaar, levertijd 1 - 3 dagen

stock.CusInfoText

Productnummer: 1391
Productinformatie "Arnigel 45 gr"
Productnummer 1391
Homeopathisch geneesmiddel dat een bestanddeel bevat dat traditioneel in de homeopathie gebruikt wordt bij de lokale uitwendige behandeling van goedaardige traumata zonder wonden (blauwe plekken, kneuzingen, spiervermoeidheid,…) bij volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar.

Aanwijzing 
  • Goedaardige traumata met afwezigheid van wonden 
  •  Blauwe plekken 
  • Kneuzingen 
  • Spiervermoeidheid 

Gebruik 
Cutaan gebruik Volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar: Zo snel mogelijk een dunne laag aanbrengen op de pijnlijke plaats en licht masseren tot het volledig ingedrongen is. 1 tot 2 maal per dag herhalen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar. 
Heeft u te veel ARNIGEL gebruikt? 
 Rekening houdend met de samenstelling van dit geneesmiddel, zal het gebruik van een dubbele dosis geensterker effect geven. Wanneer er meer ARNIGEL gebruikt wordt dan de aanbevolen dosering, is er geen risico op het optreden van bijwerkingen. Indien u nog vragen heeft, neem dan contact op met uw arts, apotheker of het Antigifcentrum(tel. 070/245.245). 
Bent u vergeten ARNIGEL te gebruiken? 
 Gebruik geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.Als u nog vragen heeft over het gebruik van dit geneesmiddel,vraag dan meer informatie aan uw arts of apotheker. 
Compositie 
Het werkzaam bestanddeel is Arnica montana MT(moedertinctuur) 7g voor 100 g gel De andere bestanddelen zijn: Carbomera, Natrii hydroxidum,Ethanolum, Aqua purificata 
Waarschuwing 
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. in geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Producttype: Wondzorg
Keuzehulp: CovaSelect
Productnummer: 1391
Producttype: Wondzorg
Keuzehulp: CovaSelect
Productnummer: 1391
Verzending

Verzending naar België en Nederland gebeurt aan EUR 7,50 excl. BTW.

Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gebeurt aan EUR 14,00 excl. BTW.

Gratis verzending binnen België vanaf EUR 75,00 excl. BTW.

Gratis verzending buiten België vanaf EUR 100,00 excl. BTW.